Македонско -швајцарска вечер ( „Македонска трпеза“ ), Настан за паметење, 50 готвачи на македонска храна во исто време на исто место на 25.02.2023 година од 18 часо во Гуман

0
70

https://www.facebook.com/makedonija.echallens/videos/931429791207429/