Обединети Македонци од Канада ја организираат 50-та Гоцева Комитска вечер

0
52

УШТЕ 6 ДЕНА ДО 50-ТАТА ГОЦЕВА – КОМИТСКА ВЕЧЕР. ОСТАНАА УШТЕ НЕКОЛКУ МАСИ. ЈАВЕТЕ СЕ НА 416-823-6520.