МПЦ „Свети Петар и Павле“ од Краун Поинт ќе одржи Годишно изборно собрание

0
45

Почитувани браќа и сестри
Ве известуваме дека на ден 19ти Февруари 2023 Недела ќе се одржи ГЕНЕРАЛНО ЧЛЕНСКО ИЗБОРНО СОБРАНИЕ во салата на црквата со почеток во 1 часот попладне.
На собранието ќе се презентира се што е изработено во минатите 2 години, како и идните планови за црквата и црковните потреби. На тоа собрание ќе има избор на нов Претседател и нов одбор а воедно и нова Претседателка со нова Женска Секција.
Ви благодариме и се гледаме на собранието