Македонец меѓу шесте најдобри за оптимизација на потрошувачката на гас и струја во Германија

0
392

🇲🇰Во најдобрите 6 за минатата година во конкуренција од над 10.000 кои се ангажирани за најголемата компанија во Германија за оптимизација на трошоците за струја и гас Teleson Gmbh

Aleksandar Buzleski | Facebook