„Македонија“ од Диселдорф организира турнир во мал фудбал

0
134
Не заборавајте.
Недела 22.01.2023 од 9:30ч турнир фудбал во сала.
Имаме и јадење и пиење за вас спремено за ниски цени.
На турнирот можете и да си ги подигнете влезници за прославата на 11.02.2023 со цаки и Стојне.
Ве очекуваме