Распоред на службите по повод Водици во Епинг

0
90
Processed with MOLDIV

Црква св. Георгиј и Пресвета Богородица – Епинг

– 19 Јануари, Четврток, Богојавление- Водици, Божествена Литургија, 9:00

– 19 January, Thursday , Theophany- Vodici, Divine Liturgy, 9:00