„Македонија Уна“ од Диселдорф ја одбележа Василица

0
85
Од вчерашниот настап на прославата по повод Василица (Нова година) во Диселдорф. Голема благодарност изразуваме до Управниот Одбор на Mpco Sveta Petka Düsseldorf и свештеникот Трајче Грозданов за поканата и гостопримството!
Би сакале истовремено да ве известиме дека вршиме упис на нови играорци, доколку има заинтересирани деца може слободно да не контактирате во ин-бокс.