МПЦ „Света Злата Мегленска“ со служба по повод Василица

0
60
Молитвено, масовно и достоинствено, Македонците во Македонската православна црква Св. Злата Мегленска во Загреб го прославија празникот Св. Василиј Велики. Голема благодарност до семејството Николевски, како и до сите верници кои притекнаа и помогнаа. Искрени честитки до новите кумови о. Дејан, презвитера Александра, Петар и Ирина Белчовски.
Честито и од Бога благословено Новото 2023-то Лето Господово.