М.Д. „Илинден“ од Цуг продолжува со работа и кани на дружење

0
85

Почитувани членови и пријатели на друштвото ИЛИНДЕН. Би сакале пред се да ви ја честитаме новава 2023 и да ви посакаме, добро здравје, среќа, љубов, мир и берикет во секој од домовите. Овај викенд клубот во Меллинген ќе работи.