МПЦ „Свети Димитрија“ – Флорида ја прослави Василица

0
296

Василица 2023 во Флорида. Среќна и бериќетна нова (стара) 2023. Благодариме за гостопримството на кумовите Розе и Зоре Цветановски за прекрасниот ручек.
Паричката му падна на новиот кум за следната година е фамилијата на отец Деан Атанасовски.