Пакетчиња за децата по повод Василица во Вилах

0
56
По повод споменот на Свети Василиј и Обрезение Господово + ( православна нова година ) :
– Сабота(14.01.)
-Вечерна Богослужба од 17:00ч
по Богослужбата ќе бидат поделени новогодишни пакетчиња за нашите мили и најмали дечиња.