ПРОСЛАВА ЗА СТАРА НОВА ГОДИНА ВО ТРЕНТИНО

0
53

ПОЧИТУВАНИ ПРИЈАТЕЛИ ПОВТОРНО ЗАЕДНО ДА ЈА ПРОСЛАВИМЕ СТАРА НОВА ГОДИНА ВАСИЛИЦА
ВЕ ПОКАНУВАМЕ НА ЗАЕДНИЧКА ПРОСЛАВА НА 14 /01/2023 ВО ФАЛЗЕ ДИ ПИАВЕ (ТВ)
ЗА УБАВОТО РАСПОЛОЖЕНИ КЕ ПРИДОНЕСЕ ГРУПАТА “НАСТАЛГИЈА БЕНД” ОД КОПАР КОЈА ПОВТОРНО ЌЕ БИДЕ СО НАС.
ПОКРАЈ УБАВОТО МУЗИЧКО РАЗПОЛОЖЕНИЕ КЕ ИМА И ВКУСНИ КЕБАПИ НА СКАРА
Почеток:
18х-00х
Виа.Пиаве 26 Фалзе ди Пиавехттпс://мапс.апп.гоо.гл/ев3зПењомЦ8РцЛ257
“ВЛЕЗОТ Е СЛОБОДЕН”
ПОЖЕЛНА Е НАЈАВА ЗА ПОДОБРА ОРГАНИЗАЦИЈА
ЗА ПОВЕКЕ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТ:
Пане: 347 7700241
Недан: 340 8493381