КУД „КОЧО РАЦИН“ ОД КОПЕР ПРОДОЛЖУВА СО ПРОБИТЕ И ВРШИ УПИС НА НОВИ ЧЛЕНОВИ

0
68

Почитувани фб пријатели на Мкд Кочо Рацин Обала Копер ви ги честитаме новогодишните и Божикните празници и ви посакуваме се најдобро во новата 2023 година.
ВЕ ИЗВЕСТУВАМЕ ДЕКА ОД 26.01.23 ЗАПОЧНУВАМЕ СО РЕДОВНИ ПРОБИ И ВРШИМЕ УПИС НА НОВИ ЧЛЕНОВИ ИГРАОРЦИ. ПОВЕЛЕТЕ, ДОБРЕДОЈДЕНИ СТЕ СИТЕ. ДОКОЛКУ ИМА НЕКОЈ ШТО Е ЗАИНТЕРЕСИРАН ДА БИДЕ И УМЕТНИЧКИ РАКОВОДИТЕЛ (КОРЕОГРАФ ) НЕКА ПОВЕЛИ .
Со почит управен одбор.