Друштвото „Св.Кирил и Методиј“ во Линц организиран курс за германски јазик

0
69
Почитувани Дами!
Ве известуваме дека во просториите на нашето друштво во тек е курсот “Мама lernt Deutsch”.
Курсот е бесплатен. Сите жени кои сакаат да го учат германскиот јазик можат да се приклучат кон групата.
За повеќе имформации:
☎️Георгиева Босилка 06601652277