МПЦ „Свети Климент Охридски“ од Торонто ги прослави Нова Година и Божик

0
52

Христос се роди! Славете Го! Утре, Божик, донесете ги вашите најмлади да добијат колетче/божикно пакетче. Господ да ја благослови фамилијата Трифуновски за нивниот великодушен дар. Fino Fine Foods