активности на ИНСИЕМЕ-ЗАЕДНО од Рикалдоне

0
63

Почитувани!!! Ве информираме дека Македонското Здружение ИНСИЕМЕ -ЗАЕДНО од Рикалдоне почнува повторно со организирање на интересни ( екскурзии) патувања.