МПЦ „Света Недела“ од Ајакс организира хуманитарен бал за помош на манастир во Мала Преспа

0
57
Повелете и донирајте за манастирот Св. Марина во селото Туминец, Мала Преспа.
Организатор е Македонската Православна Црква Света Недела од Ејџекс.
СИТЕ СТЕ ДОБРЕДОЈДЕНИ НА 28 ЈАНУАРИ, во 19часот! Повеќе информации кај Славе Бунтески – (647) 512-5393