Заедницата на Македонците во Република Хрватска со честитка за Нова година

0
129
На сите луѓе со добра волја им ја честитаме новата година и им посакуваме изобилство на здравје, топли желби, многу успех, секое добро и задоволство…
СРЕЌНА НОВА 2023 ГОДИНА!