„Вардар“ од Вршац преку новогодишна работилница на најмладите им ја честита Новата година

0
115
Денес во училиште ES Magistra Vrsac е одржана новогодишна работилница.
Изработуваме честитки и новогодишни украси
Со честитки и детски насмевки здружение Вардар Вршац ви посакува Среќна нова 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣.година.