МПЦ „Свети Димитрија“ од Аален ја честита Новата 2023 година

0
112

Драги браќа и сестри во Христа, на Македонската Православна Црква-Охридска Архиепископија, ви ја честитаме новата календарска 2023 година, и на сите ви посакуваме здравје, мир, љубов, вера, радост, успеси во духовниот и секојдневен живот.