„Вардар“ од Вршац организира Новогодишна работилница за децата

0
92
ДОБРОДОЈДОВТЕ НА НОВОГОДИШНА РАБОТИЛНИЦА ЗА ДЕЦА КОЈА УЧАТ СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ И КОЈА УЧАТ МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК.
ИЗРАБОТКА НА НОВОГОДИШНИ ЧЕСТИТКИ УКРАСИ И ДРУЖЕЊЕ СО АНИМАТОРИ