Македонското етничко училиште „11 Октомври“ од Јагуна ги додели заслужените свидетелства

0
86
Доделување на свидетелствата и заслужена забава и дружење со нашите ученици.
Горди учителки со прекрасни ученици
Се гледаме 2023