Прва Новогодишна прослава на Македонците на Малта

0
313
Прва предновогодишна забава за децата Македонци кои живеат на Малта. Сите заедно направивме прекрасен ден за паметење. Благодарност до нашите помагатели, родители и пријатели. Сите уживавме во прекрасните насмевки на децата и затоа ќе продолжиме да создаваме нови настани, проекти и дела.
First New Year’s party for Macedonian children living in Malta. All together we made a wonderful day to remember. Thanks to our sponsors, parents and friends. We all enjoyed the beautiful smiles of the children and therefore we will continue to create new events and projects.