Младите Македонци од Торонто собраните играчки ги донираа во Армијата на спасот

0
80

Уште едно успешно возење играчки!

Ви благодариме на сите што учествуваа оваа година. Играчките се подигнати денес од Армијата на спасот за да им бидат поделени на децата на кои им треба токму на време за Божиќ 🎄