Децата и членовите на Ацоцијацијата на Македонците во Романија заеднички ја украсуваа новогодишната елка

0
172

Нема поголема радост од тоа кога заедно со вашите најблиски ќе го украсите дрвото и ќе го чекате Светиот празник Божик, а во собата се слушаат песни! И во АМР Букурешт дрвото е прекрасно украсено од нашите млади и стари членови! ❤️
Да го дочекаме Божик со чисто срце! Нека имате магични празници со најблиските, здравје и радост!