Женската секција при МПЦ „Свети Илија“ – Мисисага организира свечен ручек по повод Свети Никола

0
93

Oд ручекот по повод Св.Никола , организиран од женската секција и подарен од нејзините членки. Нека е за многу години на сите кои слават слава и именден , здравје и бериќет во секој дом.