Претставничката на македонското национално малцинство за Задарска жупанија организира прием по повод Божик и Нова година

0
117

Вечерва претставничката на македонското национално малцинство во Задарската округа Мирјана Мајиќ приреди прием за членовите на МКД “БИЉАНА” ЗАДАР по повод Божиќ и Нова година. Ги почести со вечера и слатки задоволства. Се пееше и заедно. пријатен разговор дружење.