Младите играорци на МКД „Охридски Бисери“ од Нова Горица приредија прекрасна предновогодишна претстава

0
78

По речиси три години пауза дечињата од детската фолклорна група заедно со најомилениот и најочекуваниот лик во месец декември, Дедо Мраз ни приредија прекрасна предновогодишна приредба и ни ја доловија магијата на овој период од годината.