Женската секција при МПЦ „Свети Илија“ од Мисисага организираше средба на Дедо Мраз со најмладите членови

0
81

Вредните членки на женската секција заедно со родителите од играорната група помогнаа на дедо Мраз во подготовката за средбата со вас драги деца, во недела , Декември 18ти .
Ве  очекуваме