Марина од Скопје е наставничка во Тајланд: Сите ученици се еднакви, а државата обезбедува бесплатна храна и млеко

0
87

Марина е професор по физичка култура, но не добила шанса да работи според својата професија додека живеела во Скопје. Работела во Дубаи, каде што не се пронашла, па оттаму со своите другарки заминала на одмор во Тајланд не знаејќи дека тоа ќе ѝ биде животна дестинација.

Повеќе можете да прочитате ТУКА