ПРЕДНОВОГОДИШНА ПОСЕТА НА СКОПЈЕ

0
127

Во организација на Пецо Ристески , од ЗГМНЗ „Гоце Делчев“ од Врање, на 11 декември група од  педесетина гости го посетија главниот град. 

Во рамките на нивната обиколка беше остварена и посета на Музејот на македонската борба, за која влезниците ги обезбеди Агенцијата за иселеништво.