Последен училишен ден во „Филип II“ во Сиднеј

0
77
Последен ден на училиште кај Филип ll
Класа од 2022
Се надевам дека ќе ве видиме сите назад следната година
Следната година Филип ll ќе има два кампуса едниот во Пикхурст Вест ПС и другиот во Силванија Црковниот Ка Повеќе информации ќе објавиме следната година.
Се надеваме дека сите ќе имате Среќен Божиќ и Среќна Нова Година