МДД „Пирок“ од Швајцарија одржа многу успешен хуманитарен концерт

0
83

Почитувани,
Ви се заблагодаруваме на сите вас што бевте присутни на ХУМАНИТАРНИОТ КОНЦЕРТ на 19 ноември во организација на МДД „ПИРОК“.
Благодарение на вас финансиски беше помогнато на:
*** 7 болни особи +1 Фондација во Македонија
*** Реконструкција на Црква во Македонија
*** Двата МК мото Клубови во Швајцарија
*** Играорната од Тринген
*** Смртен случај
Вкупната финансиска помош изнесува 7700 ШФ
УШТЕ ЕДНАШ ОД СЕ СРЦЕ ВИ СЕ ЗАБЛАГОДАРУВАМЕ ЗА ВАШАТА ПОСЕТА И СЕ ГЛЕДАМЕ НА 11 ФЕВРУАРИ ПОВТОРНО ВО ПАЈЕРНЕ
За некој ден ке биде објавена и рекламата
Бидете поздравени