Проекција на македонскиот филм „Каде си, Адаме“ во Утрехт

0
130
Почитувани,
Филмот Каде си, Адаме, за последен пат ќе се прикажува во Утрехт. Филмот беше прикажан и во Македонија со благослов на неговото блаженство Архиепископот Стефан и имаше голем успех. Неверојатен филм или уште поневеројатна приказна што не смее да се пропушти.
За тие што се уште не го виделе, последниот приказ во Утрехт е на 15 декември во Верхаленхаус. Ако имате шанса повелете!