Македонците во Белград не го забораваат Св.Климент Охридски

0
55

Во просторите на Здружението на писателите на Србија во Белград вечерва Македонците во Србија во организација на здружението Македониум, заедно со членови на здруженијата на писатели на Србија и на Македонија, го чествуваа државниот празник Свети Климент Охридски, јави дописникот на МИА од Белград.

Повеќе можете да прочитате ТУКА