Бордот на директори на МПЦ „Свети Климент Охридски“ од Торонто му додели Благодарница на Зоран Карапанчев

0
94
Големо благодарам на Извршниот комитет и Управниот одбор што ми ја додели наградата за признание и благодарение на синоќешниот банкет.
Задоволство ми е да ги документирам активностите во нашата црква. Оваа награда ми значи многу и многу е ценета.