Женската секција при МПЦ „Свети Илија“ од Мисисага организира Новогодишна забава за најмладите членови

0
81

Драги деца сите вие кои бевте многу умни изминатава година , повелете на подарок пакетче во нашата црква на Декември 18ти , веднаш после Богослужбата .
Торбата на Дедо Мраз ја збогатија со своите донации В&В и НАФТА ФООДС & ПАЦКАГИНГ ИНЦ. Неизмерна благодарност до нив за се што прават за нашата црква.
На истиот ден вооедно ќе има и приготвено ручек од женската секција по повод Св . Никола.
Сите сте поканети