МКД „Охридски Бисери“ од Нова Горица организира турнир во фудбал на маса

0
107
Во склоп на спортскиот декември, во саботата успешно се одржа турнир во столен фудбал на кој имаше 9 пријавени натпреварувачи.
А победниците се следниве:
1. град : Блаже Апостоли
2. mesto : Denis Petrov
3. град : Миливој Марковски
Честитки до сите вас!