МКД „Охридски Бисери“ од Нова Горица организира турнир во пикадо

0
81
Љубезно поканети на турнирот во пикадо!
Локација: Timeout bar во Биље (Биље 85а, 5292 Ренче)
Датум и време: 10.12.2022 во 15:00 часот
Котизација: 7€
Информации и пријавување на тел. С/О : 070-500-750 (Мартин Ристовски)
Наградите за најдобрите се уверени. Храна и пијалоци се обезбедени.
Со нетрпение ја очекуваме вашата посета!