Калин Ивановски го освои турнирот во Мадрид

0
85
БРАВОООО: КАЛИИИИН ИВАНООООВСКИ ОСВОЈУВА ТИТУЛА ВО МАДРИД!!
Со ДОМИНАНТНА ПОБЕДА над Британецот Марк Вајтхаус (6-4 6-2), КАЛИН ИВАНОВСКИ ја освојува својата ТРЕТА ТИТУЛА во кариерата.
БРАВО КАЛИН, А СЕГА УШТЕ ПОСИЛНО