МКД „Билјана“ од Задар ги одбележа 19-те „Денови на македонската култура“

0
77

Македонско културно друштво “Билјана” Задар
XIX ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА КУЛТУРА
Промоција на Македонски поет, писател, новинар…Горги Калајџиев од Струмица.
Прекрасна промоција, дискусија и дружење