Здружението на ликовни уметници Македонци во Србија „ДЛУМС“ одржа редовен состанок

0
84

Седница на Управниот одбор на ДЛУМСА по подолг период Изгласан е нов претседател на друштвото и избрани нови членови на одборот на директори. На средбата беа разгледани неколку нови идеи и предлози за активностите на друштвото, а ќе биде отворен конкурс за нови членови. Наскоро ќе го објавиме списокот со имиња и членови.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде