МКД „Свети Кирил и Методиј“ од Трентино прослави 6 години од формирањето и активната работа

0
76
Драги пријатели,членови,симпатизери само љубов и почит од нас за сите вас!
Фала ви на сите за поддршката сите овие години!
6 убави години За Вас и Со Вас!
Секогаш 100% како да е последен пат!
Со Љубов и Почит,
Вашиот тим од МКД Св. Кирил и Методиј Трентино !