ТРАДИЦИОНАЛНА МУЗИЧКА ВЕЧЕР ВО ШВАЈЦАРИЈА

0
167

На музичката традиционална вечер организирана од фудбалскиот клуб ,,Македонија” во салата Мултиузо во  Риацино учество земаа и учениците со своја програма.
Благодарност до претседателот Мите Петров за поканата и соработката што ја остваруваме.

 

Дописот ни го испрати наставничката по македонски јазик во Локарно, Ана Тимовска Митрева