ИСТОРИСКИ УСПЕХ: ДАВИДОВСКИ ОБЕЗБЕДИ ПОДИУМ НА СВЕТСКИОТ ТЦР КУП!

0
111

Виктор Давидовски влегува во легендите на македонскиот автомобилизам откако освои второ место на финалниот Гран-при викенд од престижниот #FIAWTCR, кој се одржа во Џеда.