Д-Р ГОРДАНА ГЕОРГИЕВА ОД СТРУМИЦА Е НАЈДОБРА МЛАДА НАУЧНИЧКА ВО МЕДИЦИНСКИ НАУКИ!

0
177

Седуммина млади кои постигнале извонредни резултати во 2021 година вчера го добија признанието „Успешни млади” што го доделува Претседателот на Република Македонија како поттик на научноистражувачката мисла и уметничката работа на младите во нашата држава.