Филип Лазаров има одличен старт на тренерската позиција во германскиот Интерактив

0
163

Филип Лазаров има одличен старт на тренерската позиција во германскиот Интерактив, или попознат како Ратинген.

Интерактив со Лазаров на клупата има десет победи на десет натпревари, а последната беше остварена на гостински терен.

Повеќе можете да прочитате ТУКА