ОУ „Христо Узунов“ доби мултифункционално спортско игралиште, донација од Видеолотарија Касинос Австрија

0
118

Видео лотарија во рамки на својот проект „Играј со најдобрите“ овозможи на неколку локации да имаме нови мултифункционални игралишта. Ова е петто по ред во Македонија, а донацијата изнесува 3.300.000 денари, истакна на свеченоста Вики Чадиковска, маркетинг директор на Видеолотарија Касинос Австрија.

Повеќе можете да прочитате ТУКА