Масовна акција за пошумување „Засади со љубов, за Кисела Вода“

0
112

Скопската општина Кисела Вода е дел од акцијата за пошумување „Засади со љубов, за Кисела Вода“.

Настанот ќе се одвива денеска, петок, 25 ноември, со почеток во 10 часот на 6 локации.

Една од нив е новиот парк Иднина (на кружниот тек меѓу Припор и Кисела Вода), каде градоначалникот Орце Ѓорѓиевски ќе даде изјава за медиумите.

Повеќе можете да прочитате ТУКА