Македонски културен фестивал во Вилиамстаун, Мелбурн 2022

0
98
Македонскиот фестивал во Вилиамстаун и годинава ќе се одржи во последната недела пред Божиќните пости на 27 ноември.
Подготвена богата културно уметничка програма и вкусна традиционална македонска храна.
Повеќе можете да прочитате ТУКА